< <
< <

Top-secret si mistere dezvaluite
Informatia edificata sub egida misterului si a necunoscutului

Cuiul si Ghimpele din trupul Mantuitorului
     media: 5.00 din 1 vot

Invierea Domnului am intalnit-o la manastirea Hancu, una dintre cele mai frumoase manastiri din Republica Moldova. Am decis sa mergem acolo cu toata familia pentru ca auzisem ca acolo ar fi aduse cuiul si ghimpele care au fost infipte in trupul lui Iisus. Nu ne-am permis sa ratam asemenea ocazie senzationala.

Manastirea Hancu este de un stil arhitectonic inedit, o parte din cladiri fiind construite intr-un stil antic, grec. Aceasta panorama va ofera o imagine superba, ceva ce aduce a padure de Elvetia si constructii de Roma.
Spre umirea noastra, a fost prezenta destul de multe lume, in jur de vreo 1000 de persoane. Slujba a inceput pe la 12 si s-a terminat de abia la 5. Atunci a fost o ocazie numai buna pentru mine sa vad acele lucruri sfinte care au ajuns printr-o minune la aceasta manastire. Bineinteles, toata lumea spunea ca nu am voie sa fac poze, dar insistenta mea si-a spus cuvantul. Am avut un fior prelungit pe sira spinarii cand am fost in fata acelor doua lucruri care au intrat in trupul divin al lui Hristos. Mai jos aveti pozele cu manastirea si cu acel cui si ghimpe...

Paste Fericit!
Clasificat: , , ,


FITI MANDRI!!!
     media: 5.00 din 5 voturi


Clasificat: , , , , , , , , ,


REVOLUTIE SAU FOC DE PAIE?!
     media: 5.00 din 6 voturi

 Sunt convins, sau poate nu ca ati auzit si vazut cu totii ce se intampla in Republica Moldova. 3 morţi deja este prea mult pentru câteva ore. S-a luat cu asalt clădirea Parlamentului şi a Preşedinţiei, iar faptul că aceste incidente au avut deja răsunet în America ne vorbeşte despre gravitatea situaţiei. Sunt tineri şi mocneşte în ei ura pentru durerile provocate de plecările părinţilor în străinătate, pentru sila continuă care ne stă tuturor în inimă faţă de acel sistem tâmpit de acolo. E o ură alimentată de faptul că floarea inteligenţii noastre a trebuit să fie ruptă, călcată în picioare şi aruncată undeva în fesele Siberiei! E o ură pe care cu toţii o trăim atunci când auzim numele de Moldova. E o ură pe care o vedem acum întruchipată, şi îmi este frică să nu ia o formă cât mai odioasă şi lipsită de raţiune.

Aceste acţiuni sunt orchestrate de alţi aşa-zişi lideri. Deja trebuie să existe un final, pentru că 3 oameni au murit, şi ar fi cea mai "frumoasă" revoluţie din istorie dacă s-ar opri doar la atât. Acum citesc o declaraţie dată de Dorin Chirtoacă - "Actele de vandalism au fost cauzate de persoane violente infiltrate în mulţimea paşnică". Ce înseamnă asta? Sau ce nu vrem noi să însemne? Revoluţia din Franţa din 1789? A fost incredibil de bine plănuit de un grup restrâns, ca dintodeauna, de nişte oculţi ai vremii contemporane (fie că au fost masoni sau iluminaţi). Totul era perfect calculat, dar le lipsea populaţia. Le lipsea acordul lor de a îl ucide pe Dumnezeu. Sloganul care a dominat revoluţia franceză a fost - Libertate, Egalitate, Fraternitate şi Trăiască Raţiunea. Există documente şi cronici atestate conform cărora aceste sloganuri au fost strigate doar de câteva persoane pe stradă, iar apoi, ca un val epidemic, aceasta a cuprins incredibil de repede întreaga Franţă. Sau avem exemplu chiar în literatura noastră - Capul lui Moţoc vrem! Mulţimea nu gândeşte, asta se ştie. Iar dacă în Moldova nu vor apărea LIDERI reali pentru acei tineri plini de URĂ, atunci riscăm să facem un foc de paie care tot pe noi să ne ardă.

Ce se întâmplă dacă intervine Rusia? De fapt, pentru cine are interveni Rusia, când ea şi-a afirmat deschis poziţia pentru o posibilă Unire cu România, dar, a pus condiţia să fie recunoscută şi independenţa Transnistriei. Ce face România? Vă zic eu, niciodată o ţară nu a fost în stare să-şi hotărască soarta. De ce oare Revoluţia din România a izbucnit atunci când Ceauşescu plătise integral, pentru prima oară de când există sistem monetar internaţional, datoriile externe? Sunt trup si suflet pentru Unire,,,

HAI CU TOTII LA 8 IN PIATA UNIVERSITATII !
OSTASI,
Va ordon: treceti Prutul!
Sdrobiti vrajmasii din rasarit si miazanoapte. Desrobiti din jugul rosu al bolsevismului pe fratii nostri cotropiti. Reimpliniti in trupul tarii glia strabuna a Basarabilor si codrii voevodali ai Bucovinei, ogoarele si plaiurile voastreMass-Media - Prostituata Masonilor
     media: 0.00 din 0 voturi

 http://top-secretizate.blogspot.com

“Presa are funcţia de a dezlănţui şi de a înflăcăra pasiunile unui popor; marea masă nu are nici cea mai mică idee cui îi serveşte presa într-adevăr. Printre ziare există şi unele care ne vor ataca. Pe acestea tot noi le fondăm, iar punctele în care ne atacă, tot noi le alegem. Nici o ştire nu va ajunge în public fără permisiunea noastră. Acest lucru este posibil deoarece toate ştirile din lume se centralizează la câteva agenţii de ştiri, iar aceste agenţii sunt controlate de noi. Ziarele noastre vor fi de toate nuanţele politice: aristocratice, socialiste, republicane, chiar anarhiste, bineînţeles atât timp cât există constituţie.” din Protocoalele înţelepţilor Sionului 
 
Omul obişnuit nu are acces direct la evenimentele vieţii sociale, politice şi economice, cu alte cuvinte la ceea ce se petrece în societatea în care trăieşte. În cel mai bun caz, o persoană care nu îşi petrece zece ore pe zi la locul de muncă, alte opt ore dormind şi restul în vreun local de distracţii, poate avea şansa de a asista personal la unul sau două evenimente importante din oraşul său. Totul se opreşte însă aici. Pentru a se informa despre ce se petrece în jurul lui, omul modern are la dispoziţie o unică sursă: mass-media. La început au fost doar ziarele, apoi a apărut radioul, în ultimii treizeci de ani li s-au alăturat  televizorul şi internetul, dând oamenilor iluzia unei bogăţii informaţionale şi a diversităţii de opinie. 
 
„Majoritatea oamenilor sunt preocupaţi în mod obsesiv de necazurile lor personale, într-o societate terorizată de o violenţă explozivă, alimentată de mass-media şi sprijinită de o legislaţie incorectă. Ei nu au timp şi interes pentru viaţa politică şi, ceea ce este cel mai tragic, au fost şi sunt  permanent condiţionaţi de francmasoni să creadă tot ce scrie în ziare” afirmă istoricul american Ralph  Epperson.

“Ziarele mint. Ziariştii americani sunt practic nişte prostituaţi în meseria lor, fiind plătiţi extrem de bine; ei nu îşi riscă aproape niciodată viitorul financiar pentru echitate socială, dreptate şi adevăr, ci ascultă slugarnic de poruncile celor care ţin hăţurileIar cei care ţin hăţurile sunt cei care fac parte din conducerea internaţională a băncilor, care au decis crearea Fondului Monetar Internaţional şi a Naţiunilor Unite, şi care împing lucrurile spre un guvern mondial, ce va pune capăt libertăţilor individuale. În momentul în care acest coşmar se va împlini, omenirea va intra în cea mai neagră epocă din care, dacă va fi în stare să iasă, o va face cu sacrificii omeneşti şi materiale imense. Trăim apogeul unei conspiraţii francmasonice diavoleşti, care a început cu secole în urmă” scrie acelaşi Ralph Epperson în cartea sa: “Noua Ordine Mondială”.
 
În 1953, în timpul unui banchet de la New York Press Club lui John Swinton, decanul ziariştilor din America, i s-a cerut să ţină un toast în cinstea presei independente. Iată răspunsul lui: “Nu există în istoria Americii o presă independentă. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu. Nici unul dintre voi nu îndrăzneşte să îşi exprime cinstit părerile în ziarul la care scrie. Sunt plătit tocmai pentru a nu-mi exprima opiniile cinstite în ziarul pentru care scriu.  Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel, şi oricare dintre voi ar face nebunia de a-şi scrie părerile în mod cinstit ar fi imediat expediat pe stradă, căutând de lucru. Dacă mi-aş permite o părere cinstită într-unul din numerele ziarului meu, slujba mea ar dispărea în 24 de ore. Treaba jurnalistului este să distrugă adevărul, să mintă sfruntat, să pervertească, să denigreze, să lingă cizmele lui Mamon, să îşi vândă ţara şi neamul pentru pâinea cea de toate zilele. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu, şi atunci de ce să închinăm pentru presa independentă? Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise. Suntem Hopa-Mitică, ei trag sforile şi noi dansăm. Talentele, posibilităţile şi vieţile noastre aparţin altor oameni. Suntem doar nişte prostituaţi intelectuali.”
 
Nu este singura afirmaţie de acest gen, există multe altele.
 
„Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii ai căror directori au asistat la reuniunile noastre şi şi-au respectat promisiunile de a păstra discreţia timp de 40 de ani. Ne-ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm planul mondial, dacă am fi fost expuşi public pe parcursul derulării misiunii noastre. Dar acum lumea este mai sofisticată şi mai pregătită să accepte un guvern mondial. Suveranitatea supra-naţională  a unei elite intelectuale şi bancare mondiale este în mod sigur preferabilă autodeterminării naţionale practicate în secolele trecute” 
(David Rockefeller, preşedinte şi fondator al gupului Bilderberg şi Comisiei trilaterale, preşedinte CRE - Consiliul Relaţiilor Externe (în engleză Council on Foreign Relations - CFR).  Extras din discursul ţinut în cadrul întâlnirii Grupului Bilderberg la Baden Baden în 1991.)

“Măiestria noastră şi marea noastră misiune va fi deci aceasta: să împiedicăm ca din numeroasele vorbe rostite să fie auzite tocmai cele despre ţelurile noastre tainice. Căci dacă mulţi ar auzi vocea adevărului împotriva puterii noastre, atunci toată apărarea noastră s-ar dovedi inutilă şi ne-ar paşte pericolul ca toate popoarele să îşi scuture de pe ele jugul nostru. Fiţi vigilenţi, fraţi ai noştri, şi acţionaţi peste tot, ameţiţi-i pe duşmani, aiuriţi-le gândurile, astupaţi-le urechile şi orbiţi-le ochii, ca nicicând să nu vină ziua în care imperiul nostru mondial să se prăbuşească, căci noi l-am ridicat spre mărire şi el trebuie să se înalţe spre victorii viitoare, şi în sfârşit spre răzbunare împotriva popoarelor subjugate de pe întreg Pământul.”
(“Dear Telegraf”, Viena, noiembrie 1920, articol semnat cu pseudonimul Arthur Trebisch)
 
“Marea forţă a ordinului nostru constă în caracterul său tainic; de aceea faceţi astfel încât să nu apară nicicând în public sub numele său adevărat, ci întotdeauna mascat de un alt nume, şi să sugereze cu totul alte îndeletniciri decât cele reale… Ca pas următor, cred că forma unei societăţi de cărturari ar putea fi un instrument adecvat scopurilor noastre… Prin introducerea unor societăţi de lectură şi a unor biblioteci, precum şi prin preluarea controlului asupra acestora, vom putea modela după bunul nostru plac opinia publică, şi anume implantând în cercurile respective ideile (principiile noastre) şi lăsându-le să îşi exercite influenţa la care oamenii vor fi receptivi…”
(Adam Weishsupt, fondatorul grupării francmasonice “Iluminaţii din Bavaria”) 
 
“Pentru a fi stăpâni pe opinia publică trebuie să o aducem într-o stare de zăpăceală. Noi vom folosi presa ca să prezinte oamenilor ştiri diverse, încât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că este mai bine să nu aibă nici o părere…”
(Protocoalele maeştrilor francmasoni)
 
“Întrucât noi suntem stăpânii presei şi noi avem puterea de decizie asupra succesului ei, nouă ne revine sarcina de extremă importanţă de a veghea ca acei oameni pe care noi îi considerăm periculoşi să nu poată răzbate în acele puncte de unde să poată vorbi maselor prin cuvinte răsunătoare sau prin literă tipărită. Astfel, trebuie să instaurăm o muţenie absolută şi o grijă permanentă de îndată ce se profilează un om periculos în rândul duşmanilor noştri.”
(“Der Telegraf”, Viena , noiembrie 1920, articol semnat cu pseudonimul Arthur Trebisch)
 
“Treaba noastră este nu să îi dăm publicului ceea ce el doreşte, ci ceea ce noi hotărâm ca el să primească.”
(Richard Salant, fost preşedinte al CBS)

“Ziarele sunt pline în zilele noastre de ştiri despre creşterea explozivă a numărului de divorţuri, despre maltratarea crescândă a copiilor de către unii părinţi, despre numărul tot mai mare de violuri, despre creşterea continuă a numărului celor care citesc materiale pornografice, despre creşterea continuă a tâlhăriei, despre cereri care solicită să se instituie un guvern mondial, despre insistenţa tot mai mare de a se urmări să se dărâme graniţele naţionale, despre tot mai multe biserici creştine închise pentru că nu vor să se supună cenzurii guvernului. Dar oare de unde vin toate acestea? De ce toate moştenirile trecutului, graniţele naţionale, dreptul de a avea o religie liber aleasă, dreptul la avere personală şi alte drepturi sunt acerb atacate? Oare există persoane şi organizaţii secrete care doresc să schimbe ordinea de bază a lucrurilor?”
(Ralph Epperson, “The New World Order” – Noua ordine Mondială)
 

ROLUL PRESEI:

  • Concentrează interesul publicului asupra evenimentelor sportive, relaţiilor sexuale mai mult sau mai puţin perverse, senzaţionalului şi faptului divers, astfel încât acesta să nu observe acţiunile guvernului;
  • Împarte publicul în grupări ostile, exacerbând controverse minore (deviza francmasonilor este „Dezbină şi stăpâneşte”);

  • Vorbeşte în cuvinte mari şi umflate despre democraţie;

  • Arată risipa care se face în guvern (orchestrată anume) pentru a discredita guvernul şi a produce teama de inflaţie şi creşterea preţurilor;

  • Încurajează greve şi răzmeriţe, încurajează dezordinea şi criminalitatea, dar şi atitudinea îngăduitoare faţă de criminalitatea guvernului.” 


VIATA TA ARE VALOARE - NU FI OAIE
     media: 4.44 din 9 voturi

Lucrurile stau prost. Nu trebuie sa v-o spun eu, toata lumea stie ca lucrurile stau prost. Criza financiara? Din ce in ce mai multe posturi de munca pierdute, din ce in ce mai multi oameni care traiesc cu frica zilei de maine. Falimente de banci, razboaie, oameni tampiti si total incompetenti. Vanzatorii tin pistoale sub tejghea, iar alienatii merg liberi pe strada. Nimeni nu stie exact ce sa faca, toata lumea se afla-n treaba. Iar partea cea mai proasta e ca nu pare sa existe un sfarsit la toata aiureala asta de societate! Stim ca aerul pe care-l respiram ne omoara, stim ca mancarea pe care o consumam ne omoara! Ne presam fundurile cat mai comod in fotolii si privim beliti la TV cum un oarecare prezentator ne vorbeste de cele 16 suiciduri din saptamana asta si 20 de cazuri de furt. Toate astea se repeta zilnic de parca asa ar trebui sa fie!

Noi stim ca lucrurile stau prost, mai mult decat atit – demential de prost! Totul din afara pare atit de nebunesc si strain, incat noi preferam sa nu mai iesim din casa, pentru ca o sa devenim si noi nebuni. Lumea din care facem parte incepe sa devina din ce in ce mai mica. Iar tot ceea ce putem spune este – “Va rog, lasati-ma macar in bucataria mea. Lasa-mi televizorul, cuptorul cu microunde si fotoliul meu de impachetat buci. Nu mai spun nimic, nu mai protestez, dar lasati-mi toate astea in pace”. Exista alternativa, bineinteles.

Daca v-ati saturat de sistemul asta pentru carpe, nu oameni, atunci trebuie sa va suparati pe el. Nu protestati, nu va revoltati pentru inceput, nu scrieti scrisori presedintelui sau senatorilor, ci doar INFURIATI-VA! Dar INFURIATI-VA al naibii de tare! Habar n-am ce trebuie sa facem in privinta crizei financiare, a violurilor si sistemului politic de rahat. Nu stiu care sunt solutiile exacte, dar stiu un lucru, ca sa dai jos ceva, trebuie sa-I spui NU! Dimineata si seara, cand mancati sau cand va spalati pe dinti, INFURIATI-VA! Mai e nevoie sa va spun pe cine sau pe ce?

NU FITI OI, CACI INCA NU AVEM PASTORI!

Pe Dl.Ministru, pe cei care l-au pus pe Dl.Ministru, pe vecinii inculti de deasupra care asculta manele si fac galagie, pe vanzatorul de ziare care raspunde dupa ce strigi de vreo 10 ori la el, pe controlorul ala gras de ieri, de care nu ai putut scapa pentru ca n-aveai cum sa treci de el. PE TOT SISTEMUL! INFURIATI-VA, SI AL NAIBII DE TARE!

Nu-ti fie frica, poti sa incepi cand esti singur in camera, sau la baie. Striga tare – “SUNT O FIINTA UMANA!” Strig-o de mai multe ori. Asculta-ti vocea, asculta-ti mania interioara si las-o sa se raspandeasca! Priveste-te in oglinda si repeta – “SUNT O FIINTA UMANA!”.

Poti sa deschizi noaptea fereastra si sa tipi – “VIATA MEA ARE VALOARE!” Hai, nu-ti fie rusine, nu fi pios si calm, acum cand e nevoie de actiune. SUNT O FIINTA UMANA, VIATA MEA ARE VALOARE! Nu termina de citit articolul si treci la altceva! Ridica-te de pe scaun, da, tu, si fa-o chiar acum! RIDICA-TE! Daca ti-e rusine de cei din familia ta, scrie-o pe o foaie! SUNT FURIOS CA NAIBA, SUNT O FIINTA UMANA SI VIATA MEA ARE VALOARE! Iar data viitoare cand o sa fii calcat in picioare, o sa ai destul curaj ca macar sa te gandesti la replica asta! SUNT FURIOS CA NAIBA SI NU MAI SUPORT!

p.s – nu este o aberatie, e primul pas de a iesi de sub manipulare si de sub control. Lasati comentariu cei care ati incercat, pentru ca va garantez, o sa va simtiti minunat


Barack Obama - Noul Hitler
     media: 4.53 din 15 voturi

Într-un spectacol cu marionete este esențial să nu-ți tremure mâinile, pentru că asta ar însemna ca marioneta ta să execute niște mișcări ciudate, dezamăgitoare. Dar dacă poți învăța păpușa să facă mișcările de una singură? Tu doar îi dictezi direcțiile, iar ea se ocupă de rafinitatea spectacolului.

OBAMA ȘI SPERANȚA SA CONTRAFĂCUTĂ

Fie că vrem noi sau nu, S.U.A are o enormă importanță pentru situația mondială. Dovada indubitabilă este această pseudo-criză prin care trecem (nu există măcar un interviu sau raport cu niște cauze cât de cât plauzibile, pentru că lumea nu vrea să creadă că totul a fost hotărât de o gașcă de maniaci bancheri). Așa că orice nu s-ar întâmpla în țara yankeilor, efectele se resimt la scară planetară. Alegerile electorale care s-au desfășurat au cuprins, fără să ne dăm seama, întreaga planetă, iar cuvinte mărețe au fost rostite.

Majoritatea din cei pe care-i interesează soarta planetei și din cei care sunt atenți la orice știre, au fost păcăliți superb de genialul joc al minții pus la cale de Obama & Co. Chiar și oamenii cu o oarecare comprehensie a conspirației (nu a teoriei, a practicii) au spus lucruri ca : ”Păi, cel puțin nu este ca Bush”, sau ”Păi, măcar e grozav să vezi o nouă speranță”. Nu este Bush, este mult mai periculos decât el. Ce fel de speranță, când aceasta își are pilonii înfipți adânc în carnea minciunii? De fapt, ce rost are această ”speranță”? Soția lui Barack, Michelle spunea că ”totul începe și se termină cu speranță”. Un adevărat non-sens. Speranța e forța care te împinge spre linia de finiș, e cea care te aduce acolo. Conform teoriei obamieme, ea te așteaptă și la final, îți rânjește și-ți spune – ”ha, nu aici trebuia să ajungi, hai, încă puțin, că mai poți” Iar la următorul final scenariul se repetă, din nou și din nou…Până când o să vrei să ieși din competiție și să trimiți speranța la mama ei, înapoi în Cutia Pandorei. Speranța de care vorbesc ei e o plantă a cărei fructe le poți culege doar în viitor, niciodată ACUM! E ca un căluț de la carusel – nu contează cât de repede se mișcă, niciodată nu-l vei ajunge pe cel din fața ta, dar mereu îl vei vedea, ca un loc pentru proiecție a speranței. Acesta este rolul celor ca Obama – să te convingă să stai pe căluț, în pofida dezamăgirii evidente, ”sperând” că lucrurile se vor schimba. Dar ele nu se schimb, pentru că așa este făcut sistemul. Să le prevină.

Speranța ne este băgată mișelește pe gât de niște ticăloși – ”Lucrurile vor fi mai bune dacă o să consumați zilnic câteva guri de speranță (de rah…)”. Barack Obama este vânzătorul cel mai dulce dintre toți, care îndeplinește poruncile stăpinilor săi și vinde înghețată la toată lumea. Toată lumea, păpați înghețata-minune a lui Obama și veți slăbi, păpați îngețata-minune și vi se va mări salariul…O să tot înghițiți până când o să vi se facă rău, iar Canaanul promis de negroteiul pacifist va fi primul WC găsit unde veți merge să eliminați pe toate căile posibile efectele înghețatei-minune. Asta îi înspăimântă pe patronii lui – abandonarea speranței. Noi nu trebuie să cerem dreptate și libertate acum…Nu, astea vor veni de la sine, în VIITOR! Noi trebuie să sperăm, să sperăm… Ca să împiedice asta, trebuie să mențină vie aspirația și nu însăși starea de a dobândi ceea ce vrei (”eu sper să mă întâlnesc cu dumitale, nu să mă întâlnesc, de fapt”).

Așa că, marioneta lor cea mai lustruită (de data asta au aplicat vopseaua întunecată) vinde speranța evitând rebeliunea. Închipuiți-vă că pe stradă iese un tip supărat pe viață, supărat că nu are ce mânca, nu are cu ce-și hrăni familia. Și hopa, de la colț îi face cu mânuța lui ciocolatie Obama The S(l)aver. Înghețata-minune își face efectul, și problemele dispar toate ca țânțarii de la Raid, toate fiind înlocuite de senzația efemeră a speranței. E ciudat că înghețata asta își face efectul mereu a doua zi, așa cum am mai zis, dar niciodată nu știi care este cea a doua zi.

- ”Mami, mai vreau niște speranță!”
- ”Nu se poate dragul meu, azi păpăm înghețata-minune, speranța e mâine.”
- ”Atunci, voi mânca mâine, mami?”
- ”Nu știu, tătuca Obama ne-a spus că putem spera, dar când ajungem mâine, putem sper doar că e ziua următoare.”


Cam așa funcționează rețeta minune a speranței. Campanie electorală care a spart orice record, care a doborât principii rasiste, a fost bazată pe un singur cuvânt – schimbare. Această tehnică a fost dezvoltată cu măiestrie de Bill (S)Clinton și alții din cotineața lor comună. Este foarte eficientă, deoarece susține sus și tare – ”Nu vă este bine așa cum este acum!” Toată lumea behăie în acord comun – ”Daaaaaaaaaaaaa”. Atunci când nu le place starea actuală a lucrurilor, le este propusă o schimbare magică. Chiar dacă, la fel ca și Obama, nu spui în ce constă. Tu doar continui să repeți, un vechi truc manipulator – schimbare, schimbare, schimbare. Iar ca lucrurile să nu fie monotone, cânți melodia pe două note – schimbare, speranță, schimbare, speranță.

Este foarte important pentru Obama să nu menționeze ce înseamnă această speranță, ce înseamnă această schimbare, în termeni politici, economici și sociali. Speranța în ce? Schimbare unde? Credință în ce? Răspunsuri exacte la aceste întrebări ar fi fost capătul campaniei electorale obam(u)ieme. Planul secret a fost ca toată lumea să-și focalizeze atenția pe Obama, toate lucrurile pe care le vrei, pe care le speri, trebuiau să fie condensate în ideile acestui om. De asta era și este crucial pentru el să nu specifice în detaliu ce înseamnă ”speranță”, ”schimbare”, ”încredere”.

Scopul este să creeze o matrice universală, pe care fiecare ar putea să o aplice. Speranța devine astfel, ceea ce vrei tu să devină, tu și numai tu. Îți dă senzația că schimbarea care se va produce va fi o schimbare pentru tine! Fățuca lui Obama trebuie să fie ecranul unde fiecare proiectează propriile idealuri, Obama trebuie să fie simbolul central al concepției tale despre lume. Precizările ar distruge asta. Ție îți place înghețata de la colț, iar speranța care ți se injectează odată cu dulcele gust al lichidului te face doar să speri la o înghețată mai bună. Dar dacă ți-ar spune nenea Barack mâine că nu mai are de gând să vândă înghețată, ci Coca-Cola, vei fi de acord? Tu poate da, dar vecinul nu. Așa că, el încă stă acolo, la colț, și servește pe toată lumea cu un zâmbet mai larg decât al rechinului.

Ei nu vor ca Obama să fie văzut doar ca Mesia, ci și ca Abraham Lincoln, John Fitzgerald Kennedy sau Buddha – pe oricine vrei tu să proiectezi, pentru că Obama este o pagină albă, un ecran gol sau o scenă găurită. Obama este liderul fă-ți-l tu, desfășurarea minții tale. Nu există cale mai puternică de a manipula oamenii decât de a le spune ceea ce vor să audă și să menții tăcerea asupra lucrurilor pe care nu le-ar agrea, dar care le agasează pe toți. Oricărui vânzător i se spune că fiecare produs are o clientelă specială, și că trebuie să-și focalizeze atenția doar pe o anumită categorie. Obama este același tip de vânzător, doar că la o scară mult mai mare, cu o uriașă rețea de consilieri și experți în artele manipulării.

Discursurile lui Obama nu sunt din inimă, ci de pe ecran. Expresiile sale pline de emoție nu sunt decât rezultatul unui antrenament foarte bine pus la punct. Dacă îi analizezi toate acțiunile fără pic de pasiune și total obiectiv, atunci se văd clar tehnicile pe care le folosesc. Tony Blair face unele dintre cele mai evidente ”fraude” psihologice – începe o frază, se oprește la jumătatea acesteia, evidențiază cu o expresie emoțională falsă și privește jos pentru a mări efectul. Obama este mult mai fățarnic și mai îndemânatic. Dar nu încât să nu poată fi ”citit”. Și cum nu văd oamenii ochii aceia reci deasupra zâmbetului mișelește pictat?

Poți să-i vezi mintea lucrând, privind pe ecrane imaginare în stânga și dreapta sa, pentru mesajele sale cheie. Oratorii din-inimă nu fac așa ceva, ei sunt prea adânciți în ceea ce simt și ceea ce spun pentru a sta câteva secunde să se gândească la cum se uită sau cum este rostită fraza. Avalanșe noi de idei îi mână din urmă, și ei continuă discursul, chiar cu posibile greșeli. De câte ori a greșit Obama? Mișcările corpului și mimica lui Obama se aseamănă mai mult cu cele a unui prezentator de știri economice, decât cu cele a unui orator adevărat, candidat la postul de președinte a celei mai prospere țări din lume.

HITLER ȘI OBAMA – RITUALURI COMUNE

Națiunea americană se află deja într-o anumită transă, iar toate astea ne duc înapoi cu gândul la naziști. Obama nu seamănă cu Hitler, nu se poartă ca și acesta, dar efectele sunt identice. Orice istoric s-a întrebat de unde a avut Germania resursele financiare pentru a se angaja într-un nou război. Toată reconstrucția acesteia a fost dirijată de familiile banchere Rothschild, care au stabilit și prevederile Conferinței de ”Pace” de la Versailles din 1919. Hitler a promis ”speranță”, ”schimbare” și ”ceva în care să credem”. El vorbea în fața unor mulțimi dornice de un etern, nou mâine. Mult mai târziu, spre marea lor spaimă, și-au dat seama ce au făcut și pentru ce și-au dat acordul.

Obama este mult mai periculos decât Bush deoarece el poate vinde speranțe gloatei aflate în transă prin câteva simple cuvinte, iar Băiețelul Bush nu era nici pe departe în stare de așa ceva. De fapt, acesta era un idiot transparent fără nicio cunoștință în tehnicile persuasiunii, și de aceea a fost necesară o enormă fraudă în campania sa electorală pentru ca să fie ales.

Ca și Hitler, Obama țintește tinerii. Proaspătul președinte S.U.A anunțase pe situl său oficial www.change.gov (până și aici nu s-au putut abține) că toți elevii, de la gimnaziu până la universitate vor trebui să participe la servicii comunitare. Ar părea ceva inofensiv, dar o analiză puțin mai detaliată ne demonstrează că scopurile sunt mult mai cuprinzătoare. Având numele de ”America Serves”, acest program presupune crearea unor grupări adiționale pentru a ajuta profesorii – HealthCorps, CleanEnergyCorps, VeteransCorps. "Obama va chema cetățenii de toate vârstele să servească America, elaborând un plan care prevede 50 de ore în folosul comunității pentru cei de la gimnaziu și 100 pentru cei de la universitate, în fiecare an.” Nu pare nimic grav, este ceva chiar benefic, nu? La câteva zile după asta, într-o vizită în Colorado Springs, afirmă oficial că vrea să vadă o ”forță civilă a securității naționale” care să fie la fel de puternică precum sunt Armata, Forțele Marine și Aviatice. Joseph Farah, WorldNetDaily : ”Dacă avem de gând să facem o astfel de poliție civilă, la fel de puternică și finanțată ca și Forțele militare ale S.U.A, atunci națiunea asta chiar doarme un somn profund. Credeam că democrații erau de părerea că S.U.A cheltuie prea mulți bani în domeniul militar. Cum este posibil ca însăși candidatul lor să încerce crearea unei forțe militare în masă? Iar dacă aceasta va angaja în mrejele ei civilii, atunci s-ar putea să depășească numărul tutoror celor din Armată, Aviație și Marine. Oare Obama chiar vorbește serios despre această forță națională?”

Printre toate cuvintele frumoase pe care le-a zis Obama, adevărul s-a strecurat. El nu este și nu a fost niciodată de partea păcii sau a libertății. Este un demagog fruntaș, la fel cum au fost Băiețelul Bush, Clinton, Tătuca Bush, Reagan, Carter și mulți alții din teatrul demonic. Diferența între el și precedenții săi este că Obama o să-și încălzească mult timp fesele pe scaunul de la Casa Albă. Sedarea în masă este de lungă durată.

STĂPÂNII LUI OBAMA


Bush și guvernarea sa a fost una de fațadă, probabil bine plănuită de tăticul său schizofrenic. Era nevoie de un incompetent și un băiețel de la țară, care să nu poată conjuga corect verbele limbii sale materne, pentru a crea imaginea de Dl.Prostie sau Dl.Incompetență, așadar, soluția proastă. Aripa neoconservativă (pentru a înțelege cum funcționează teoria NeoConului, verificați articolul) a Republicanilor Iluminați l-a controlat pe Bush timp de 8 ani și a condus țara în războaie externe și haos financiar (tipul prost/soluția greșită); acum, aripa Democrată (tot Iluminată), condusă de ticălosul Zbigniew Brzezinski, unul dintre cei mai mari arhitecți ai Noii Ordini Mondiale, l-a adus pe ”Salvator”, Barack Obama, pentru a ne conduce spre ”speranță” și ”schimbare” (tipul deștept și bun/soluția corectă). Așa că toată lumea a spus - ”Măcar nu e Bush”. Dar nimeni nu prea știe în ce va consta adevărata politică a lui Obămel.

Imaginea că Obama este împotriva războiului este pe cât se poate de falsă. El afirmă că e împotriva invaziei din Irak, dar o să vedem ce va face în legătură cu asta. Cum poate un om, care cheamă mai multe trupe, inclusiv trupe europene (știm că soldații români vor rămâne și în 2009), să fie trimise în Afghanistan, să fie împotriva războiului? De asemenea, Dl.Față Zâmbitoare a mai menționat că este gata să bombardeze Pakistanul și să folosească forța militară pentru a opri contrucțiile nucleare iraniene. Și ghici cine este Secretar de Stat din ianuarie? Hillary Clinton. De asemenea, a renumit în funcție pe ministrul Apărării – Robert Gates (ambii Council on Foreign Relations – grupare masonică). Obama nu este deloc împotriva războiului, iar stăpânii lui au propriile moduri pentru război. Din ce în ce mai multe trupe vor fi trimise la moarte sigură de masca neagră pe care o poartă această marionetă.

Obama pretinde că este un ”unificator”, vorbește des de ”aducerea oamenilor împreună” într-o comunitate mondială (dictatură mondială). Mentorii lui Obama sunt aceeași care au trasat liniile politicii mondiale și mai înainte. Zbigniew Brzezinski este figura centrală (din câte se cunosc) a agendei secrete de stabilire a unei Noi Ordini Mondiale. Împreună cu David Rockefeller, a fond Comisia Trilaterală. Brzezinski a recunoscut public faptul că a finanțat și antrenat ceea ce noi putem numi astăzi ”teroriști”; în Afghanistan, pentru a opune rezistență guvernului sovietic de la conducere. Ideea era, după spusele lui Brzezinski, să momească Uniunea Sovietică să atace Afghanistanul pentru a-și proteja guvernul comunist de la Kabul, și astfel să le creeze rivalilor sovietici propriul Vietnam. Planul polonezului a ieșit ”de minune”, cu peste un milion de soldați afgani morți în timpul ocupației sovietice din 1979-1989. Iar asta se pare că nu-l afectează pe Brzezinski niciun pic.

Acești soldați antrenați de banii lui Brzezinski și ai asociaților săi vor deveni cunoscuți ca ”Mujahideen”, apoi ramificații din aceștia se vor fi transformat în talibani și Al-Qaeda. Așa că terorismul a fost inventat de însăși forțele de la conducerea Americii pentru a egala balanța URSS, creându-le acestora probleme. Dar, folosul terorismului, adevăratul sens al acestuia a fost descoperit după destrămarea URSS, iar lupta oficială împotriva acestuia (cum să lupți cu ceva ce tot tu ai creat?) a fost declarată după uriașa păcăleală sângeroasă de la 11 septembrie.

Aceștia sunt oamenii din spatele lui Obama, aceasta este adevărata conducere. Și atunci, e doar o ironie faptul că Obama vrea să trimită din ce în ce mai multe trupe acolo unde adversarul e alimentat de aceeași bani care înarmează și soldații americani? E un calcul rece, total lipsit de scrupule umane, făcut de niște maniaci, plini de ură (Brzezinski are o ură înnăscută pentru ruși și chinezi). Rusia și China sunt țintele lui Zbigniew, atunci Rusia și China sunt țintele lui Obama. Un război care ar implica Rusia și China este scopul guvernării lui Obama. Dar acesta este doar o parte dintr-un mare plan, iar Brzezinski este doar o altă marionetă pe scena altcuiva… Ura acestuia (a lui Z.B) e folosită pentru a manipula o națiune întreagă, dar scopul final este un Guvern Mondial, o Bancă Centrală, o unică monedă și armată și o populație chipată, conectată la un sistem de satelite. Simplul fapt că ceea ce spun eu aici nu vi se pare străin înseamnă că suntem aproape.

Fiul lui Brzezinski – Mark, a fost unul dintre consilierii personali a lui Obama, iar celălalt fiu al său – Ian, a fost consilier personal pentru campania lui McCain…Iar ca totul să fie complet, fiica sa – Mika, a fost legătura taberei obamieme cu televiziunea MSNBC. Obama a fost ales cu mult timp în urmă, lucru știut doar de cei din vârful piramidei, iar relațiile sale cu Brzezinski sunt de aproape 30 de ani, atunci când Obama a absolvit Universitatea Columbia, unde Brzezinski era șeful Relațiilor Comuniste. Atunci când este întrebat de această perioadă, Obama pur și simplu refuză să vorbească. Chiar de atunci, Obama fost susținut de organizațiile masonice și discrete din spate (una dintre ele era Fundația Ford, unde lucra maică-sa). Totul este foarte simplu, chiar și mintea unui țăran deștept o poate enunța – Voi chiar credeți că un ”om al poporului” apare așa, din senin, de nicăieri, pentru a conduce cea mai șireată campanie electorală din istoria S.U.A? A fost ales cu mult timp în urmă de cei care vor să facă sclavi aceeași oameni pe care Obama vrea să-i ”elibereze”. Cei care-l finanțează pe Obama sunt tot cei care au creat pseudo-criza financiară – Goldman Sachs, UBS, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, J.P Morgan Chase, Morgan Stanley și așa mai departe. Conform regulilor constituționale, finanțarea publică a unei campanii electorale are anmumite limite. Bineînțeles, Obama a ales alternativa finanțării private, care este nelimitată…Și cei care-l finanțează, o fac oare degeaba?

Apare încă o figură multibilionară în anturajul lui Obama, de data asta, un vecin de-al nostru – George Soros, asociatul lui Brzezinski (un ungur și un polonez, a naibii duet). Soros, de asemenea, ocupă funcții în Consiliul Relațiilor Externe (Council on Foreign Relations) și finanțează Consiliul European pentru Relații Externe. Mai pe scurt, este unul dintre cei mari.

Soros a finanțat multe alte mișcări care au apărut în Ukraina, Georgia și în alte părți; a transmis cu măiestrie ucenicilor săi arta prostestelor și a loviturilor de stat. Soros și Brezinski sunt tăticii, iar Obama nu este decât o altă molie care se prostituează pentru faimă și putere. Obama s-a autonumit șef al Consiliului de Refacere Economică, care este condus de cei din interior, bineînțeles.
Austan Goolsbee este un alt asociat apropiat al lui Obama, un inițiat al Skull&Bones (Băiețelul și Tăticul Bush, Kerry, printre membri).
Timothy Geithner a fost numite de Obama șeful Trezoreriei, acesta este membru, din nou, al Grupului Bilderbergm Comisia Trilaterală și Council on Foreign Relations.
Robert Rubin este directorul de la Citigroup, vicepreședinte al CFR, consilierul economic al lui Obama.
Larry Sumers este un alt membru al echipei lui Obama, succesorul lui Rubin în postura de șef al Trezoreriei pe vremea lui (S)Clinton. Acesta a afirmat în 1991 că Banca Mondială ar trebui să permită aruncarea de deșeuri toxice în țările sărace pentru că asigurarea pentru viață va scădea în țările de unde provin aceste deșeuri. Ce alienare incredibilă și logică rece, dar perfect calculată. O gândire reducționistă, și absolut incredibilă…Iar acum acesta este șeful Consiliul Național pentru Economie, desemnat de Dl.Schimbare.

Păi, cum așa, tot oamenii care au cauzat criza financiară sunt acum puși de Obama să o demonteze? www.bloomberg.com ne informează că CAP – Center for American Progress, la distanță de doar trei blocuri față de Casa Albă, a devenit o sursă majoră de inițiative politice. Și cine finanțează CAP? George Soros. CAP nu este decât Proiectul Neocon pentru Noul Secol American sub un alt nume. Aceste două organizații (Proiectul Neocon și Noul Secol American) au dezvoltat și susținut politica lui Bush de război și suprimare a libertății. Iar acum se anunță că tot ei îl vor susține și sfătui și pe Dl.Înghețata-minune. CAP o să facă rahatul, iar Obama o să-l mănânce-n fața tuturor. De fapt, dacă am elimina retorica și gesturile teatrale, politicile celor doi (Bush și Obama) sunt identice.

La fel ca și toți președinții S.U.A, Obama este înconjurat de susținători ai intereselor evreiești. Și pe cine a ales Obama în super-echipa sa de vânzători de cârnați?
Joe Biden (Bilderberg, CFR), un politician care îi susține mereu pe israeliți, sub orice circumstanță, așa cum a și afirmat.
Rahm Emanuel a fost numit șeful staffului obamiam, membru al fostei organizații teroriste israelite – Irgun.
Dennis Ross a fost numit consilier pentru probleme Orientului Mijlociu. Acesta i-a slujit pe Clinton și Bush, sau, mai bine zis, aceștia l-au slujit pe el.
David Axelrod a fost șeful uriașei campanii electorale a lui Obama. Este un prieten apropiat a lui Rahm Emanuel. A făcut parte din primăria orașului Chicago, unul dintre cele mai corupte sisteme cunoscute vreodată.

Așa că, schimbare pe naiba, Dl.Zâmbărilă. Dar cele mai bizare, ciudate și înfricoșătoare legături pe care le are Obama cu mentorii săi vin din vremea tinereții acestuia. William Ayers și Bernardine Dohrn au fost cei care au fondat în ani 60 organizația teroristă ”Weather Underground” și au lansat o adevărată luptă împotriva oamenilor bogați. De asemenea, aceștia plănuiau să bombardeze Pentagonul și Clădirea Pentagonului. Dosarele penale împotriva lor au fost închise din cauza lipselor de probe (!), iar Ayers este și acum profesor la Universitatea Illinois din Chicago. Ayers a fost primul mentor al lui Obama până la lansarea oficială a acestuia în politică, în 1995.

Este aproape amuzant faptul că nu se știe sigur dacă Obama este sau nu cetățean plenipotențial al S.U.A (memorabil momentul în care refuză să țină mâna la inimă în timp ce se cântă imnul). El evită să demonstreze că este născut în S.U.A, și se califică astfel pentru postul de Președinte. El afirmă că este născut în Hawaii, dar bunica acestuia, fratele vitreg și sora vitregă din Kenya insistă că acesta s-ar fi născut acolo. Trecutul lui Obama este murdar, dar vor trece ani buni până când gloata va începe să gândească prin indivizi. Ar fi culmea să fie făcute publice multe din aceste lucruri care sunt sintetizate aici (adevăratele eforturi le-a depus David Icke), și Obama să spun – ”Hey, that was in the past, I can change!”
Pentru prima oară, populația de culoare neagră a Americii a avut pe cine să voteze cu adevărat, dar de fapt, ei nu au votat primul președinte negru, dar prima mască neagră, care reprezintă interesele tot ale acelor fețe albe, familiile și legăturile cărora mențineau comerțul cu sclavi.

Omul acesta este un escroc controlat de niște super-escroci. Pentru aceștia, Obama este doar un alt mod de a atinge un sfârșit, iar dacă asasinarea acestuia ar cauza un război civil, atunci nu vor sta prea mult pe gânduri. Poate vor trece doi ani, trei sau patru, până când această marionetă va începe să putrezească și îi vom vedea adevăratele mișcări – bete și oarbe. Dar până atunci, spectacolul Schimbarea este în plină desfășurare, iar îngețatele-minune își fac efectul sedativ. Ce păcat că ne place așa de mult să fim îndulciți…

Am vrut un vis, dar vom obține un coșmar.

p.s – mulțumesc pentru răbdarea de care ați dat dovadă, sunt convins că a meritat. O mică parte din adevărat v-a pătruns prin ochii curioși care au alergat printre rânduri.

Clasificat: , , , , ,


Stilul nou - imbold satanic?
     media: 3.00 din 1 vot

Află de ce stilul nou este ANTIORTODOX și ce daune poate aduce acesta vieții noastre creștinești. Copiii nu mai știu cine s-a născut de Crăciun!
http://top-secretizate.blogspot.com
cu toate că nu sunt prea de acord cu stilul nou, Crăciun Fericit! Informați-vă și citiți postul de mai sus :)


Cauzele adevarate ale crizei financiare!!!
     media: 4.33 din 9 voturi

vezi aici http://top-secretizate.blogspot.com
p.s - public pe blogspot pentru ca aici primesc deja sute de spamuri...


Civilizatia din interiorul Terrei
     media: 2.17 din 128 voturi

Totdeauna mă uimeşte faptul că, deşi lucruri despre care am fost învăţaţi că sunt adevărate se dovedesc mai târziu ca fiind false, unii dintre noi rămân "blocaţi" pe ideea veche, greşită. Majoritatea dintre noi acceptăm ca adevărate lucrurile despre care suntem învăţaţi, doar pentru că toată lumea crede în ele. Dacă îndrăzneşti să "mergi împotriva curentului", dacă pui la îndoiala veridicitatea axiomelor trâmbiţate oficial, cel mai adesea te alegi cu epitete specifice. De exemplu, dacă ieşi din tiparele religioase, atunci esti numit "sectant"; dacă ai o altă părere decât cea oficială despre ordinea ştiinţifică, eşti categorisit ca "visător" - în cel mai bun caz; dacă nu eşti de acord cu părerile politice, devii extremist, neo-nazist, comunist; Societatea noastră are câte o etichetă pentru fiecare tip de nonconformism.

Ştiinţa ne spune unde sunt polul nord şi polul sud: acolo unde toate meridianele se întâlnesc într-un singur punct, adică la pol. Şi totusi, nu este curios faptul că până acum, nicio expediţie nu a reuşit să ajungă până la poli? Studiind mostre din scoarţa pământului luate de la diferite adâncimi, putem spune că Pamantul este solid - cel puţin până la anumite adâncimi. Mai ştim că temperatura straturilor interne ale Pământului creşte odată cu adâncimea - cel puţin până la nivelul la care s-a ajuns. De aceea, cu toţii presupunem că Pământul este plin, până chiar şi în mijlocul lui. Vă rog să reţineţi: presupunem.Azi se presupune că formarea planetelor duce invariabil la acest model de "planetă plină", ca o sferă solidă.

Astronomii şi fizicienii cred că gazele se condensează gradat până ce se ajunge la forma de sferă solidă. Cu toate acestea, există şi alte posibilităţi. Pun pariu că nu le cunoaşteţi. Un studiu simplu al forţei centrifuge ar putea să ne înveţe pe toţi o nouă modalitate de formare a Pământului. Cu toţii suntem de acord că planeta se învârte în jurul axei sale (aşa se succed zilele şi nopţile). Cate Malone, autor al unui interesant articol intitulat "Pământul gol" (în sensul că nu este plin), arată că "forţa centrifugă determină forma uşor turtită (la poli) a planetei" (care deci nu este o sferă perfectă). Ca să vedem procesul de formare a planetei, ne îndreptăm atenţia asupra maşinii de spălat cu storcător centrifugal. Rufele din centrifugă (care pentru viitoarea planetă sunt de fapt gazele şi particulele solide şi lichide) sunt aruncate spre exterior aşa încât centrul rămâne gol. Centrul nu se mişcă. Aşa cum Pământul nu s-a oprit niciodată din rotaţia sa, la fel această maşină de spălat nu încetează să se rotească.

Ce se întâmplă cu toate rufele din centrifugă dacă maşina nu se opreşte niciodată? Se vor înghesui spre centru ca să umple golul format? Niciodată. Vor continua să rămână la periferie, iar centrul va fi gol.

Multe popoare păstrează încă în folclor legende despre fiinţe din interiorul Pământului, aşa cum este cazul marilor insule paradisiace din nord prezente în obiceiurile populare scandinave, sau al poveştilor despre elfi, troli, pitici şi giganţi din folclorul Rusiei şi al eschimoşilor. Toate astea ne arată faptul că ideea unui Pământ gol nu este deloc nouă. În anul 1909, ghizii eschimoşi folosiţi de amiralul Peary în expediţia sa credeau că scopul călătoriei era descoperirea "marelui popor" din nord, din care ei s-au format. Există nenumărate anomalii sau situaţii ciudate în toate înregistrările primilor exploratori care s-au aventurat în Arctica sau Antarctica.

Majoritatea celor care au pornit spre nord, în secolul 19, descriu mări de apă dulce şi o climă mai caldă cu temperaturi obişnuite, pe măsură ce înaintau spre pol. De asemenea, se fac referiri la nori de praf, zone intinse de zăpadă în care au găsit polen, păsări şi animale care migrează spre nord pentru iarnă, iar în blocurile de gheaţă au găsit vegetaţie şi chiar mamifere - considerate dispărute (cum este mamutul) - îngheţate. Chiar şi aisbergurile sunt anomalii pentru că sunt făcute din apă dulce în zone în care cantitatea de precipitaţii este sub 5 cm anual. Descoperirile făcute de dr. Frederick Cook şi amiralul Peary în 1908 şi 1909 au fost considerate neconcludente. Nu s-a putut demonstra că vreunul dintre ei au ajuns la polul nord. Aşa cum afirmă dr. Raymond Bernard în cartea sa "Pământul gol", o asemenea confirmare este cu adevărat imposibilă. Este deja cunoscut pentru toată lumeă că polii magnetici nu coincid cu polii geografici. Dacă Pământul ar fi plin, atunci aceştia ar coincide.

Aceasta diferenţiere evidentă între polii magnetici şi cei geografici nu poate fi explicată de modelul Pământului plin, ca o sferă solidă. Explicaţia devine însă clară dacă avem în vedere existenţa deschiderilor polare (adevărate găuri în crusta planetei) care fac posibilă poziţionarea polilor magnetici undeva spre marginea acestor deschideri, aşa cum este în realitate. În imaginea alăturată (realizată de satelitul ESSA-7 la 23 noiembrie 1968) se vede foarte clar deschiderea de la Polul Nord (în centrul imaginii). Bernard afirmă că motivul pentru care nimeni nu a ajuns până acum la polul nord sau sud este unul simplu. "Polii magnetici şi cei geografici nu coincid pentru că polii geografici se afla "în spaţiu" şi nu pe suprafaţa planetei".

Aceasta datorită deschiderilor de la poli.Cele mai recente expeditii care au mers până dincolo de polii magnetici şi care au fost date publicităţii au fost conduse de amiralul Richard E. Byrd (din Marina SUA) în 1947 şi 1956. Ca şi celelalte expediţii conduse de Byrd (din anii 1930), acestea au rămas învăluite în mister. În jurnalul de bord şi înregistrările radio de comunicare cu echipa sa, amiralul Byrd declara în 1947 că a ajuns într-o altă lume, aflată dincolo de polul nord geografic. În timpul expediţiei din Antarctica din 1956, s-a declarat la diverse posturi de radio din SUA că "pe 13 ianuarie, câţiva membri ai echipei americane au realizat un zbor de 4320 km de la baza McMurdo Sound (aflată la 640 km vest de Polul Sud şi au survolat o zonă aflată la 3680 km dincolo de pol". Iar pe 13 martie 1956, Byrd declara public că "această expediţie a descoperit un nou tărâm".

Mulţi americani îşi amintesc cu emoţie declaraţiile de presă de după expediţiile amiralului Byrd. Încoronat ca cel mai mare explorator al lumii, declaraţiile lui Byrd despre noul tărâm au trezit un mare interes general. Dar, la fel de repede, orice informaţie despre Byrd a dispărut. La radio nu se mai făcea nici-un fel de comentariu, aşa încât, la scurt timp, subiectul a dispărut din atenţia publicului. Oare amiralul Byrd chiar descoperise un nou tărâm? Un tărâm care să confirme o altă viziune asupra planetei decât cea oficială?

Aceasta este o transcriere a jurnalului aflată pe o bandă audio şi a fost obţinută de la "Hollow Earth Society" din Australia.

"Trebuie să scriu aceste rânduri în secret şi fără lumină. Este vorba despre zborul meu în Arctica din 19 februarie 1947. Există situaţii când omul trebuie să accepte ascunderea adevărului. Nu am libertatea de a face cunoscută următoarea relatare pe care o scriu acum. Probabil că nu va ajunge niciodată la ochii publicului, dar eu trebuie să-mi fac datoria pentru ca cineva să poată citi aceste rânduri, atunci când va veni timpul. Să sperăm că lacomia unora care-i exploatează pe ceilalti nu va sta în calea adevărului." Jurnal de bord - tabăra arctică, 19 februarie 1947"

Dedesubt, peste tot numai gheaţă şi zăpadă. Am observat o uşoară coloraţie spre galben. Este dispersată după un model liniar. Modific direcţia de zbor pentru a observa mai bine această coloraţie. Există de asemenea şi o nuanţă roşu-purpurie a gheţurilor. Am încercuit această zonă de două ori şi am revenit la direcţia iniţială. Am verificat din nou poziţia avionului la tabara de bază. Am transmis mai departe îngrijorarea mea în legătură cu ciudatele nuanţe ale zăpezii de sub mine. Atât compasul magnetic cât şi giroscopul încep să tremure şi să se zdruncine. Nu mai putem să ne conducem după aparatele de zbor. Măsor direcţia folosind compasul optic (după soare) şi totul pare în regulă. Manetele de control răspund foarte greu la comenzi, se mişcă foarte încet. Nu se mai văd însă gheţuri. În depărtare se disting munţi. Au trecut 29 de minute de zbor şi acum se văd foarte clar munţii, nu este o iluzie. Nu am mai văzut astfel de munţi, sunt foarte mici. Schimb altitudinea la 900 metri. Întâlnesc iarăşi turbulenţe puternice. Trecem peste micii munţi şi continuăm spre nord. Dincolo de munţi se vede un mic râu. O vale prin mijlocul căreia curge un râu. Nu ar trebui să existe aici nici-o vale înverzită. E ceva anormal în toată povestea asta. Ar trebui să vedem numai gheaţă şi zăpadă. Din lateral se văd păduri pe versanţii munţilor. Instrumentele au luat-o razna. Giroscopul se învârte înainte şi înapoi fără nici-o regulă. Reduc altitudinea la 425 de metri şi fac un scurt viraj la stânga ca să văd mai bine valea de sub mine. Este verde şi are iarbă deasă. Lumina de aici pare diferită. Nu se mai vede soarele. Mai facem un viraj la stânga şi punem ochii pe un fel de animal mare aflat în vale. Pare că este un elefant. Ba nu, seamănă mai mult cu un mamut. Este incredibil, şi totuşi se află chiar aici. Reduc altitudinea la 300 de metri şi iau binoclul ca să vad mai bine animalul. E clar - un mamut. Raportez acest lucru la tabăra de bază. Dau peste şi mai multe dealuri înverzite. Termometrul exterior indică o temperatură de 23 grade Celsius. Ne continuăm zborul. Acum sistemele de navigare par în regulă. Nu pot să cred! Dau să contactez tabăra de bază. Aparatul radio nu funcţionează. Peisajul este mult prea nivelat decât în mod normal. În faţa vedem ceea ce pare un oraş! Este imposibil!!! Avionul pare foarte uşor şi se clatină. Sistemul de navigare refuză să funcţioneze. Dumnezeule, din lateral şi din spate se apropie nave ciudate! Au forma de disc şi parca radiază ceva din ele. Sunt atat de aproape încât le văd însemnele!"."Este un tip de swastika. Fantastic! Unde ne aflăm de fapt? Ce s-a întâmplat? Încă o dată verific sistemul de navigare. Nu răspunde nici acum. Suntem prinşi într-un fel de "plasă" invizibilă. Din aparatul de radio se aud pocnete şi apoi se aude o voce în engleză cu un uşor accent nordic sau germanic. Mesajul este: "Bine ai venit Amiralem pe domeniul nostru. Te vom ateriza în exact şapte minute. Relaxează-te, eşti pe mâini bune".""Îmi dau seama că motoarele avionului nostru s-au oprit. Avionul este controlat din afară şi acum ia un viraj. Acum începe faza de aterizare şi avionul coboară ca şi cum ar fi într-un lift invizibil. La atingerea solului avionul abia tresare. Fac o ultima însemnare în jurnalul acesta de bord. Se apropie de avion câţiva bărbaţi. Sunt înalţi şi au părul blond. În depărtare se vede un oraş din care pulsează raze de lumina de culorile curcubeului.""Nu ştiu ce se va întâmpla acum, dar nu văd nici-un fel de arme la cei care se apropie de noi. Aud o voce care îmi spune pe nume (cu accent german) şi-mi cere să deschid trapa avionului. Mă conformez."

Aici se termină jurnalul amiralului Byrd. Ceea ce urmează, a povestit [amiralul Byrd] din memorie pentru că nu a mai scris în jurnal restul experienţei sale - şi veţi vedea de ce. Pe scurt, iată ce s-a mai întâmplat în continuare:

1. Byrd şi ajutorul său de radiocomunicaţii, care se află cu el în avion, au fost luaţi şi duşi spre oraşul luminos care părea că este făcut din cristal.
2. La sosire, cei doi sunt separaţi iar Byrd este luat pentru a se întâlni cu "Stăpânul" care l-a informat că a ajuns în "lumea dinăuntru" şi că să nu-i fie frică - mai târziu îl vor duce înapoi la suprafaţa planetei.
3. "Stăpânul" i-a declarat lui Byrd: "Ne-aţi trezit interesul atunci când aţi detonat primele explozii atomice de la Hiroshima şi Nagasaki în Japonia. Chiar în acele momente alarmante ne-am trimis vehiculele zburatoare (flugelrads - germ.) la suprafaţa planetei ca să vedem ce aţi făcut." A continuat să vorbească despre 1945 şi a spus că au încercat să se întâlneasca cu americanii dar au fost întâmpinaţi cu ostilitate. De fiecare dată cand încercau, americanii trăgeau în ei şi le atacau vehiculele.
4. "Stăpânul" a explicat ca "nu avem nici-un viitor dacă vom continua cu nebunia atomică... şi că nu există nici-un răspuns în armele noastre, nici certitudini în ştiinţa noastră şi că atunci când se va declanşa războiul cel mare, nu va mai exista nici-o floare pe pământ iar toate oraşele omului vor fi nivelate, totul într-un imens haos."
5. După aceasta discuţie despre cataclismele generate de om, Byrd şi-a luat rămas-bun de la "Stăpân" şi s-a întors la avion împreuna cu ajutorul său. Imediat au fost duşi la suprafaţa planetei în acelaşi mod în care au fost aduşi. Ei aveau însă un mesaj de avertizare foarte clar despre calea omenirii. Un mesaj pentru noi.

După întoarcerea lui Byrd în SUA, a descris (ca la orice misiune) ceea ce s-a întâmplat pe parcurs şi a adăugat în jurnalul său ceea ce urmează: " Tocmai m-am întâlnit cu o echipă de la Pentagon. Mi-am prezentat descoperirea şi mesajul primit de la "Stăpân". Totul s-a înregistrat. Ei l-au contactat pe Preşedinte. Sunt reţinut acum de câteva ore. Mai exact şase ore şi 39 de minute. Sunt anchetat intens de către forţe ostile şi o echipă medicală. E un coşmar. Sunt încarcerat sub strictă supraveghere conform celor mai înalte regulamente de siguranţă internaţionala ale SUA. Am primit ordin să nu divulg nimic din mesajul primit de la "Stăpân". Incredibil! Mi s-a reamintit că sunt militar şi că trebuie să mă supun ordinelor."24 decembrie 1956"Ultimii ani de după 1947 nu au fost deloc buni. Aceasta este ultima însemnare în acest jurnal. În încheiere trebuie să spun că în toţi aceşti ani am păstrat secret mesajul pe care l-am primit aşa cum s-a ordonat, deşi a fost împotriva valorilor şi moralei mele. Acum presimt venirea unei lungi nopţi pentru mine, dar acest secret nu va muri odată cu mine, ci va triumfa, aşa cum adevărul triumfă totdeauna. Este singura speranţă pentru omenire. Am văzut cu ochii mei şi m-a făcut să devin liber. Mi-am făcut datoria faţă de acest monstruos complex militaro-industrial. De acum încolo lunga noapte despre adevărul Arcticii va lua sfârşit, soarele strălucitor al adevărului va răsări din nou, iar toti cei care se află în întuneric vor eşua în planurile lor. Pentru că am vazut cu ochii mei acel tărâm de dincolo de poli, centrul marelui necunoscut".
Amiralul Richard E. Byrd, Marina Statelor Unite.
multumiri Ionut Mihai, AIM


Citeste Jocul Subtil al Elitei Mondiale - Blitzkriegul din Caucaz!
     media: 4.14 din 7 voturi

http://top-secretizate.blogspot.com/


da o pagina in urma rasfoieste in continuare


   
 
 
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
< < Termeni si Conditii de Utilizare