< <
< <

Top-secret si mistere dezvaluite
Informatia edificata sub egida misterului si a necunoscutului

Caut Colaboratori
     media: 0.00 din 0 voturi

Salutare! O sa fiu cat mai scurt posibil - caut colaboratori pentru site. Site-ul va migra pe domeniu.com daca gasesc niste colaboratori care sa poate scrie la nivelul la care am scris si eu. Astept sugestiile voastre pe tirsinarodion@gmail.com
p.s - daca munca va fi asidua, poate vom face si niste banuti :)Comentarii

Mi-a placut foarte mult articolul tau despre marin preda!sunt studenta la istorie si mi-a intrat comunismul in sange in special ce s-a intamplat in inchisori si asasinatele politice!urmeaza sa aflu tot ce se poate afla!din carti evident!si de prin arhive imediat ce timpul imi va permite! ar trebui sa citesc pentru sesiune dar nu ma pot dezlipi de ierunca sau marius oprea!as putea incerca sa te ajut cu articole privind aceasta parte a istoriei desi nu stiu cat talent scriitoricesc am!:)
de Deea in data de 2011-01-04 14:07
te rog sa imi scrii pe mail la tirsinarodion@gmail.com!
de volkus in data de 2011-01-08 16:58
Caut colaborator pentru amenajare sala de nunti mai precis mobilier, decoratiuni si tot ce este necesar pentru organizarea unei nunti, cumatrii sau diferite evenimente festive;in cladire proprie (Castel) in zona Pietrarie cladirea este amplasata in zona de agrement "Comoara din padure".(Investitia nu necesita o suma exorbitanta.)Sau inchiriez cladirea pe o perioada indelungata chiria lunara modesta.
de Alupei in data de 2011-02-03 11:29


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
< < Termeni si Conditii de Utilizare