< <
< <

Top-secret si mistere dezvaluite
Informatia edificata sub egida misterului si a necunoscutului

Libertate, Unitate, Fraternitate
     media: 4.00 din 3 voturi

Ochii imi sunt impaienjeniti, dar inima mi-e treaza. Urmaresc publicarea rezultatelor oficiale cu fiecare procent. Comunistii au inceput cu un impresionant 58% dupa 4% din voturi. Toti am strans din dinti si am trimis blesteme zidite de crezule milenar cu sorginte dacico-romana. Peste 40 de minute, interval necesar strangerii de informatii, au mai pierdut din procente iar acum au 49%. Totusi, nu este suficient ca sa piarda decisiv, deoarece PPCD-ul fariseicului Rosca a acumula 2%, asta insemnand un total de 51%. Inimile tuturor romanilor sunt in aceste momente pentru descatusarea surorii Romaniei - Basarabia. Sunt consternat cand aflu ca un primar de comuna este agresat in ziua alegerilor iar fiul lui este impuscat in picior. Am impresia ca in aceasta tara au venit cei mai descreierati "raketzi" din spatiul postsovetic.

Aceste agresiuni si violuri denota lipsa totala de respect fata de Om, fata de niste fiinte care traiesc in aceeasi tara obijduita de soarta ca si ei. Speram in victorie, speram in ce are mai bun acest neam romanesc! Oameni au murit, si poate acum ne privesc si ei, zambindu-ne frumos si bucurandu-se pentru viitorul ce va sa fie!

O, Stefane, face-te-vom mandru de noi!

Clasificat: , , , , , , , , , ,



Comentarii

Buna, nu vrei sa treci pe domeiu propriu? Mai exact pe domeniu .info COMPLET GRATUIT. Pentru mai multe detalii intra AICI
de Domenii .info moka in data de 2009-08-08 23:14
salut, da, as fi interesat, da mi add patzanasradhoo
de volkus in data de 2009-08-09 13:14
Salutare.Am si eu un site de Bancuri glume si culmi, si anume http://culmi.blogspot.com si daca vrei sa faci un link exchange cu mine te rog sa vizitezi http://culmi.blogspot.com/2009/07/schimb-de-link-uri.html sau sa imi dai un add pe mess la id rfi_scan .Mersi frumos.O zi buna
de radu in data de 2009-10-03 12:47
Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.makeverything.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Linkuri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat
de costel in data de 2009-10-11 17:12
Buna ziua,

Ma numesc Larisa Elena si doresc sa inchei un parteneriat link exchange cu site-ul dvs: top-secret.ablog.ro .
Eu voi posta linkul dvs. pe unul din siteurile: eminiclips.com, topbancuri.ilive.ro, miniclip.lx.ro (pe oricare doriti), iar dumneavoastra veti pune un link catre siteul jocuri.freefun.ro

Daca sunteti de acord cu aceasta colaborare, astept un e-mail cu linkul dvs., linkul catre pagina unde ati plasat linkul meu si siteul unde doriti sa pun linkul dvs.

Detaliile linkului meu
Keyword: Jocuri
Url: http://www.jocuri.freefun.ro
Cod html: Jocuri

Astept sa imi conunicati decizia dumneavoastra pe adresa de email: marketing@freefun.ro

O zi placuta!
de Larisa Elena in data de 2009-10-17 13:09


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
< < Termeni si Conditii de Utilizare